Росіяни вдарили 500-кілограмовими бомбами по Торецьку: які наслідки

Росіяни вдарили 500-кілограмовими бомбами по Торецьку: які наслідки

Військовослужбовці рф напередодні, 23 грудня, атакували Торецьк на Донеччині 500-кілограмовими авіаційними бомбами з фугасною боєголовкою. Для ураження міста противник використав два таких боєприпаси. 

Як інформує Нацполіція, внаслідок скидання ФАБ-500 поранення отримали четверо осіб. Руйнувань було завдано 20 багатоповерхівка, п'яти приватним будинкам та низка об'єктів соцінфраструктури.

Ще однією авіаційною бомбою ворог атакував Катеринівку. "Приліт" вбив одного місцевого жителя та понищив 16 будинків, лінії електропередач та газогін. 

В цілому минулої доби війська агресора били по цивільним на Донеччині 17 разів, гатили з РСЗВ та авіації. Під ударами опинилися дев'ять міст та сіл області, серед яких Авдіївка, Курахове, Бердичі, Кліщіївка та Новоселівка Перша. 

"Пошкоджено 63 цивільних об’єкти – 52 житлових будинки, об'єкт соціальної інфраструктури, амбулаторії, гаражі, автомобілі, автошколу, газопровід, ЛЕП", - вказано у дописі. 

Нагадаємо, 23 грудня окупанти майже 90 разів обстрілювали міста та села Херсонщини. По області ворог бив зі ствольної та реактивної артилерії, мінометів і танків, а також застосував для ураження авіацію та дрони. Власне по Херсону росіяни випустили 71 снаряд, загалом по області - 425. Нічний удар по Херсону 24 грудня забрав життя двох людей. Від ворожого обстрілу загинуло подружжя, ще одна людина отримала ушкодження. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, російська армія у ніч з 23 на 24 грудня знову атакувала Україну ударними безпілотниками. Цього разу ворог застосував для ураження 15 "шахедів". 

 

Головне