Росіяни вчора запустили по Києву дві крилаті ракети "Іскандер-К", — Євлаш

Росіяни вчора запустили по Києву дві крилаті ракети

Російські окупанти запустили по Києву дві крилаті ракети "Іскандер-К". Обидві вдалось збити, втім внаслідок падіння уламків були руйнування. Про це повідомив речник Повітряних сил Ілля Євлаш.

"Вчора ввечері, приблизно о 19:30 ворог застосував крилаті ракети "Іскандер-К" по Києву. Вдалося збити дві ракети. На жаль, внаслідок падіння уламків було пошкоджено інфраструктуру", — зазначив речник ПС.

За словами речника Повітряних сил ЗСУ, вчорашня атака не мала якихось суттєвих змін, окрім того, що терористи атакували столицю ввечері, коли на вулиці були присутні багато людей.

"Однак можна сказати, що переважно противник атакує вночі досить серйозно своїми ракетами. Цього разу вони вирішили завдати удару ввечері о пів на восьму в неділю, теплого літнього дня, коли було багато людей. Вони (окупанти – «Главком») так показують своє цинічне обличчя щоразу. росія – країна-терорист і продовжує підтверджувати це з кожним таким подібним ударом", – наголосив він.

Нагадаємо, декілька американських військових баз у Європі були переведені у стан підвищеної готовності на вихідних через загрозу можливих терактів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, служба безпеки України виявила групу громадських "активістів", які готували провокації у Києві 30 червня з метою "відсторонення від влади" поточного військово-політичного керівництва України.

Головне