Росіяни вчергове вдарили по Нікополю: серед постраждалих 5-річна дитина

Росіяни вчергове вдарили по Нікополю: серед постраждалих 5-річна дитина

Нікополь сьогодні, 27 жовтня, вдень пережив черговий ворожий артилерійський обстріл. Внаслідок удару по місту є постраждалі та руйнування, інформує Дніпропетровська ОВА. 

"Постраждала дитина. Хлопчику лише 5 років!  А ще – 58-річна жінка. Вони в лікарні в стані середньої тяжкості", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок "прильотів" руйнувань зазнали 10 приватних будинків, 13 господарських споруд та автомобільний транспорт. Ворожі снаряди побили два десятки сонячних панелей та зачепили лінії електропередач.

Дані про постраждалих та руйнування ще уточнюються. 

photo_2023-10-27_15-27-14 (2).jpg (204 KB)

photo_2023-10-27_15-27-15.jpg (286 KB)

Нагадаємо, у ніч на 27 жовтня окупаційне військо завдало удару по пожежній частині в Ізюмі на Харківщині. Внаслідок "прильоту" двох  ракет "Іскандер" поранення отримали вісім співробітників Держслужби з надзвичайних ситуацій. Окрім споруди, в якій розташовувався пожежно-рятувальний підрозділ від "прильоту" постраждали також і декілька житлових будинків. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські війська за минулу добу 114 разів обстріляли Херсонську область, унаслідок чого одна людина загинула, ще двоє дістали поранення.

Головне