Росіяни розгорнули 48 установок "Іскандер" вздовж кордону з Україною, - ГУР

Росіяни розгорнули 48 установок

Російські війська наразі розгорнули 48 пускових установок ракетного комплексу "Іскандер" вздовж кордону з Україною, але виробляти ще більше установок з високою швидкістю росіяни можливості не мають.

Про це повідомив заступник начальника Головного управління розвідки Міноборони України генерал-майор Вадим Скібіцький в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна". За його словами, кількість "Іскандерів" на російсько-українському кордоні не може змінитися сильно, оскільки виробництво цих комплексів у країні-агресорці досить невелике.

"Додалися ще дві пускові установки. Набагато змінитися не може. Виробництво в них маленьке. 46 було, зараз 48. Додалися дві пускові установки, вони зробили додаткову тактичну групу, яка застосовується для пусків саме балістичних ракет із території росії", - розповів заступник глави ГУР.

Нагадаємо, російському військово-промисловому комплексу не вдасться наростити виробництво ракет, зараз він працює на своєму максимумі, розповів військовий експерт Петро Черник. Відповідно, і змін тактики у ракетних обстрілах України також не відбудеться. Вони будуть такими самими, як і попередні пів року.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов прокоментував виробництво зброї в росії. На його думку, рф витрачає більше боєприпасів, ніж може виробити, при цьому продовжує боротьбу за контроль якості.

Головне