Росіяни пошкодили об’єкт інфраструктури на Сумщині: без опалення залишилися 12 тисяч квартир

Росіяни пошкодили об’єкт інфраструктури на Сумщині: без опалення залишилися 12 тисяч квартир

Тисячі жителів на Сумщині залишилися у морози без опалення через ракетні удари росіян, які було завдано по регіону вранці 13 січня. Наразі у області без опалення залишаються 12 тисяч квартир, повідомили у Сумській ОВА.

За даними відомства, росіяни почали обстрілювати Сумщину о 07:30 та влучили у об’єкт інфраструктури.

"Починаючи з 07:30 ранку ворог наніс ракетні удари по місту Шостка Сумської області. Попередньо зафіксовано 7 вибухів. Пошкоджений об’єкт  інфраструктури. Без опалення зранку залишились 12 тисяч квартир мешканців", - йдеться у повідомленні.

У Сумській ОВА наголосили, що фахівці вже розпочали роботи з відновлення теплопостачання. Також тривають аварійно-рятувальні роботи, зокрема усунення наслідків ракетного удару

Також повідомляється, що внаслідок ворожих обстрілів постраждала жінка.

"За попередньою інформацією, одна жінка зазнала поранень. Дані щодо постраждалих та руйнувань уточнюються", - зазначили у Сумській ОВА.

Нагадаємо, у місті Шостка Чернігівської області уламки ворожої ракети часткова пошкодили житлові будинки. Для удару по місту армія рф застосувала надзвукові крилаті ракети Х-22.

Як повідомляли "Ми-Україна", вранці 13 січня російське окупаційне військо вчергове завдало масований ракетний удар по Україні, другий за цей тиждень. Росіяни били по Україні ракетами різним видів, зокрема і "Кинджалами". Всього було випущено близько 40 повітряних цілей, знищити з них вдалося лише 8.

Головне