Росіяни не зможуть реалізувати свої підступні плани щодо України, - Буданов

Росіяни не зможуть реалізувати свої підступні плани щодо України, - Буданов

Росія ніколи не зможе втілити свої підступні плани щодо знищення України. У 2024 році українці продовжать свою боротьбу за власну землю та незалежність, переконаний керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

У своєму різдвяному привітанні він підкреслив, що кремлівський терористично-окупаційний режим не зможе втілити свої підступні плани щодо знищення державності України та української ідентичності.

Голова ГУР підкреслив силу та витривалість українців, які здатні подолати будь-які труднощі на шляху до своєї свободи та незалежності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мобілізацію готуються реформувати: які її умови зараз та що хочуть змінити

Буданов також відзначив, що 2024 рік стане продовженням боротьби, героїзму та мужності українських захисників. Він висловив певність, що українці здобудуть перемогу над російськими загрозами та звільнять свою рідну землю.

"І зустрінемо ми його, завдаючи нищівної поразки рашистам заради звільнення рідної землі. Тож нехай Різдвяна Зірка додасть нам наснаги й невичерпної енергії для боротьби з ворогом, а рік, у який ми вступаємо, принесе Україні довгоочікувану перемогу", - підкреслив керівник Головного управління розвідки.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у Повітряних Силах прокоментували фейки про нібито збиття F-16 в Україні.

Головне