Росіяни на ТОТ змушують українських дітей писати листи солдатам

Росіяни на ТОТ змушують українських дітей писати листи солдатам

росія використовує дітей на тимчасово окупованих територіях для героїзації своєї війни. Українських школярів під "диктовку" вчителя примушують писати листи окупантам.

Цю інформацію надає Центр національного спротиву.

В ЦНС наголосили, що пропаганда рф спотворює розум й не має меж етичності, відтак росіяни використовують дітей на тимчасово окупованих територіях для прославлення війни.

В початкових класах шкіл проводиться акція "лист солдату". В межах неї пропагандисти цинічно змушують українських дітей під диктування "вчителя" писати листи окупантам".

Нагадаємо, росіяни відкрили на ТОТ півдня України "школу блогерів", щоб збільшити кількість пропагандистів.

За даним ЦНС, українці на ТОТ відмовляються співпрацювати з ворогом. Через це росіяни завозять на окуповані території гастролерів з рф та навчають журналістів у спеціально створеній кремлем "школі блогерів".

Крім того, російська пропаганда розповсюджує неправдиву інформацію про те, що в Україні знімається фільм про "древніх укрів", які викопали Чорне море.

Згідно із ствердженням російських ЗМІ, фільм "Історія Чорного моря" нібито розповідає про плем’я, (колись заселяло територію України), яке викопало Чорне море. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, на кордоні з Польщею повноцінно відновив роботу один з пунктів пропуску.

Головне