Росіяни хочуть відібрати земельні ділянки в українців на окупованих територіях

Росіяни хочуть відібрати земельні ділянки в українців на окупованих територіях

Російські загарбники хочуть відібрати земельні ділянки та націоналізувати їх в українців на тимчасово окупованих територіях. Про це повідомив Центр національного спротиву.

Як зазначається, ворог має намір провести інвентаризацію землі та націоналізувати, власники якої відмовились переоформлювати право власності.

При цьому, аби зареєструвати право власності відповідно до законодавства російських загарбників на ТОТ, потрібно отримати паспорт російської федерації. Таким чином агресор фактично намагається застосовувати політику шантажу в захоплених регіонах України.

Крім того, як повідомили в Центрі нацспротиву, росіяни погрожують не тільки відібрати земельні ділянки в українців, а і все що на цій ділянці було побудовано.

"Проте кожен хто допомагає ворогу відбирати власність українців сам буде позбавлений майна, адже конфіскація майна є однією з мір покарань за колабораціонізм", - заявили в Центрі.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Мелітополі російські окупанти почали підготовку до псевдовиборів президента російської федерації. У місто доставили вісім автобусів із виконавцями, яких розмістилися в тимчасових приміщеннях. Окупанти збирають засідання в приміщенні райдержадміністрації, де глушать зв'язок. Загарбники також завезли агітаторів, які поширюватимуть неправдиву інформацію.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у тимчасово окупованих районах Херсонської області російські силовики здійснили рейд проти українського підпілля. У результаті рейду виникли репресії та загрози для мирного населення. Під час цієї операції окупанти блокували село, проводили обшуки в будинках та спробували виявити інформаторів.

Головне