Росіяни атакували Полтавщину та Кіровоградщину: наслідки обстрілу

Росіяни атакували Полтавщину та Кіровоградщину: наслідки обстрілу

Вдень у п'ятницю, 16 лютого, російські війська атакували територію Полтавської та Кіровоградської областей ракетами. Про це повідомили пресслужби Полтавської та Кіровоградської обласних військових адміністрацій у Telegram-каналах.

Як повідомили Повітряні сили Збройних сил України, о 14:58 в Україні виникла загроза застосування ворогом балістичного озброєння зі сходу. Після цього у відомстві заявили, що ракетами російські загарбники намагались атакувати Кременчук, Кропивницький, Полтаву та Миргород.

Відбій загрози балістичного озброєння оголосили через 40 хвилин - о 15:38.

За словами очільника Кіровоградської ОВА Андрія Райковича, у Кропивницькому районі Кіровоградщини після вибухів, за попередньою інформацією, обійшлось без постраждалих і руйнувань.

Водночас, як повідомив очільник Полтавської ОВА, Філіп Пронін, ворог завдав удару по регіону вже другий раз за добу. Наразі відомо, що постраждалих та руйнувань там також немає.

Нагадаємо, російська окупаційна армія у пʼятницю, 16 лютого, завдала ракетного удару по Полтавській області. Відомо, що ворог атакував Миргородський район. Влучання сталося на відкритій території. У регіоні протягом доби шість разів лунала повітряна тривога і тривала майже чотири години. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські загарбники атакували двома керованими авіабомбами село Чорне, що на Харківщині. У результаті загинуло троє людей. Від рук окупантів постраждали ще двоє мирних жителів: 53-річний чоловік та 54-річна жінка. російська федерація скинула дві керовані авіабомби.

Головне