Росіяни активно перекидають техніку з Маріуполя у бік Бердянська, - Андрющенко

Росіяни активно перекидають техніку з Маріуполя у бік Бердянська, - Андрющенко

У тимчасово окупованому Маріуполі спостерігається інтенсивне переміщення російської військової техніки у напрямку Бердянська. Ця техніка має різне маркування, включаючи "два трикутники" фсб рф.

Про це інформує радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

Він також уточнив, що можливими пунктами призначення є міста Приморськ та Токмак у Запорізькій області.

"Останніми тижнями значно посилюють саме цей напрям як живою штурмовою силою, так інженерно-логістичними підрозділами", - зауважив Андрющенко.

Раніше радник міського голови Маріуполя розповів, що у місті помітили ворожу техніку з новим маркуванням. В колоні їхало девʼять вантажівок з особовим складом та зброєю. Новий підрозділ не брав часть у боєзіткненнях на території України раніше.

Крім того, російське окупаційне військо сформувало новий підрозділ. Останнім часом з такими позначками встановлено переміщення підрозділу фсб рф. Про формування нового підрозділу свідчить поява нових маркувань на автомобільній техніці.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у Будапешті зібралося кілька тисяч людей, що вимагали відставки головного прокурора та прем'єр-міністра країни Віктора Орбана в зв'язку з повідомленнями про корупцію.

Головне