росія вербує студентів з Африки для війни проти України

росія вербує студентів з Африки для війни проти України

Російська влада змушує тисячі мігрантів та іноземних студентів воювати у лавах окупаційної армії проти України, інформує Bloomberg.

Відомо, що російські загарбники використовують мігрантів для наступу на півночі Харківської області.

“Російські чиновники все частіше погрожують не продовжувати візи африканським студентам і молодим працівникам, якщо вони не погодяться приєднатися до армії рф. Деяких африканців, які знаходяться у росії за робочими візами, затримують і змушують обирати між депортацією та участю у бойових діях. Деякі з них змогли підкупити чиновників, аби залишитися в країні й уникнути військової служби”, - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що дані війська зазнають особливо високих втрат, оскільки їх дедалі частіше розгортають у ризикованих наступальних маневрах.

Крім того, українські захисники фіксує зростання кількості іноземних бійців серед полонених, захоплених на полі бою. 

Нагадаємо, що армія росії залучила найманців свого африканського корпусу до наступу, який розпочала у Харківській області. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, Кремль взявся активно вербувати найманців в росії та на захоплених територіях України задля їх подальшої відправки в країни Африканського континенту. Їх "спокушають" грошима та можливістю не брати участь у бойових діях проти нашої держави.

Головне