Окупанти на ТОТ шукають найманців для відправку в Африку, - ГУР

Окупанти на ТОТ шукають найманців для відправку в Африку, - ГУР

Кремль взявся активно вербувати найманців в росії та на захоплених територіях України задля їх подальшої відправки в країни Африканського континенту. Їх "спокушають" грошима та можливістю не брати участь у бойових діях проти нашої держави, повідомляє Головне управління розвідки Міноборони. 

На контракт наполегливо запрошують фахівців з обслуговування систем ППО, моряків та певним категорія спеціалістів військово-технічної галузі. З них формуватимуть загони так званих "військових інструкторів".

"Рекрутинг Москва проводить і на тимчасово окупованих територіях України, зокрема ― в тимчасово окупованому Криму", - додають у воєнній розвідці. 

Платити найманцям обіцяють стільки ж, скільки отримують загарбники, які долучені до бойових дій в Україні. На додачу, зважившись на це, вони отримають змогу легально уникнути участі у війні, що "передбачає високі ризики смерті". 

Військова присутність рф в Африці має на меті підсилити вплив рф на країни континенту. 

Нагадаємо, очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін розповів, що на окупованому лівобережжі області росіяни продовжують в усіх населених пунктах здійснювати примусову мобілізацію. Також росіяни на ТОТ затримують людей без російського паспорта, катують їх і садять "на підвал". 

Як писав "Ми-Україна" раніше, у грудні влада Непалу закликала росію припинити вербувати її громадян на війну проти України та повернути до 200 осіб, яких вже було залучено до бойових дій. Одна з найбідніших країн світу також вимагає від Москви повернути тіла загиблих та виплатити компенсацію їхнім сім'ям. 

Головне