росія розробила плани для зриву постачань західної техніки в Україну, - Буданов

росія розробила плани для зриву постачань західної техніки в Україну, - Буданов

росія розробила плани для зриву постачань західної техніки в Україну. Кілька таких планів вони вже навіть намагалися реалізувати, але їм не вдалось.

Про це повідомив керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов в інтерв'ю The Telegraph.

"Нам чітко відомо, що плани по дестабілізації ситуації і по зриву систем постачання західних озброєнь розроблені, вони існують. Певні елементи саме через агентурну роботу нам відомі. Вони планують, це нормально, розробляють", - пояснив очільник розвідки.

Він також зазначив, що росіяни кілька разів намагалися зірвати постачання техніки до України, але все це було безуспішно.

"У разі ухвалення політичного рішення на ведення подібних дій вони будуть готові", - заявив керівник ГУР.

За його словами, спрогнозувати подібні рішення складно.

Нагадаємо, Північна Корея з вересня минулого року доставила в росію понад 10 тисяч контейнерів з боєприпасами або пов'язаних із ними матеріалами. Такі дані щодо постачань з Північної Кореї до росії наводяться в інформаційному бюлетені Держдепу США. З жовтня росія імпортує контейнери з вантажами військового призначення з КНДР через Східний пор

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, на Донеччині Сили оборони України вразили ЗРК “Тор” та важку вогнеметну систему ТОС-1А “Солнцепьок”. Також наші військові знищили 26 одиниць військової техніки – три танки, шість бойових бронемашин, сім артсистем, РСЗВ, засіб ППО, шість автомобілів та дві одиниці спецтехніки.

Головне