росія планує кампанію з дестабілізації України під назвою "Майдан-3", – Зеленський

росія планує кампанію з дестабілізації України під назвою

росія планує кампанію з дестабілізації України під назвою "Майдан-3". Про це повідомив Володимир Зеленський.

"У нашої розвідки є інформація, яка також надійшла від наших партнерів. Майдан для них – це переворот, тому операція зрозуміла", – зазначив він.

Президент України заявив, що Москва прагне "посіяти розкол в українському суспільстві, створюючи хаос усередині країни, і, зрештою, усунути президента", передає Bloomberg.

Планується серія замахів на посадових осіб. Якщо вони будуть успішними, то їх представлять як свідчення "слабкості" України, інші замахи спробують видати за "внутрішні розбірки". 

Нагадаємо, на росії в місті Волгоград стався вибух та пожежа на заводі з виробництва радіаторів. Про це повідомляють росЗМІ.

За попередніми даними, вибух прогримів на підприємстві ще ввечері 16 листопада. Після цього на заводі сталася пожежа - сталося займання алюмінієвої пудри. Відомо, що вогонь розповсюдився на 20 м².

Як розповідають очевидці, вони бачили яскравий спалах перед вибухом на заводі.

Внаслідок надзвичайної події постраждали дві людини - вони з опіками були доставлені в лікарню.

Як писали "Ми-Україна" раніше, зустріч Байдена та Сі Цзіньпіна була корисною для України. Про це повідомив Володимир Зеленський.

"Ми розуміємо, що цей факт є корисним для нас, їхня зустріч", - зазначив президент України.

Зеленський додав, що не може підтвердити, що лідери США та Китаю обговорювали війну в Україні, але сказав, що російське вторгнення мало "так чи інакше розглядатися під час переговорів між лідерами супердержав".

 

Головне