Рятувальники показали наслідки ворожої атаки на Донеччині (фото)

Рятувальники показали наслідки ворожої атаки на Донеччині (фото)

Російські загарбники у четвер, 25 січня, вчергове атакували селище Олексієво-Дружківка, що на Донеччині. Про це повідомляє пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Відомо, що від рук окупантів руйнувань зазнали три приватні будинки, ще 10 пошкоджено.

"Сьогодні окупанти завдали удару по житловому сектору с. Олексієво-Дружківка. Зазнали руйнувань 3 приватні житлові будинки, ще 10 пошкоджено. Також відбувалося горіння зруйнованих будівельних конструкцій, що ліквідовано рятувальниками", - йдеться в повідомленні.

Крім того, протягом минулої доби ворог обстріляв міста Авдіївка, Гірник, Курахове, селище Гостре, села Дачне, Олексіївка, Стара Миколаївка. внаслідок російської агресії пошкоджено 55 цивільних об’єктів - 51 житловий будинок, сонячну станцію, автомобіль, ЛЕП.

Нагадаємо, що кількість постраждалих внаслідок ракетного удару росіян по місту Гірник на Донеччині зросла до дев'яти осіб. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, ударний безпілотник, який запустили російські окупаційні війська в ніч проти 25 січня по півдню України, влучив у підприємство в Дніпропетровській області.

Головне