Rheinmetall відкриє в Україні завод з виробництва боєприпасів

Rheinmetall відкриє в Україні завод з виробництва боєприпасів

Rheinmetall відкриє в Україні завод з виробництва боєприпасів. Йдеться про спільне підприємство з виробництва снарядів калібру 155-мм. Про це повідомили у пресслужбі концерну.

Меморандум про створення нового підприємства було підписано під час Мюнхенської конференції з питань безпеки.

"Rheinmetall, найбільший європейський виробник боєприпасів, планує відкрити новий завод боєприпасів в Україні. Меморандум про взаєморозуміння щодо створення спільного підприємства було підписано у присутності міністра стратегічних галузей промисловості України Олександра Камишина та посла України в Німеччині Олексія Макеєва під час Мюнхенської конференції з безпеки", - йдеться у повідомленні.

Відповідно до ухваленої угоди, німецькому концерну Rheinmetall належатиме 51% акцій нового підприємства. Інші 49% акцій отримає українська компанія, яка спільно з німецьким концерном працюватиме над новим заводом.  

Нагадаємо, акціонерне товариство "Українська оборонна промисловість" підписало документ про співпрацю з провідною німецькою компанією Dynamit Nobel Defence.

Як повідомляли "Ми-Україна", міністр стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишін заявив, що Україна працює над тим, аби дрони, які НАТО пообіцяло передати українській стороні, закуповували в українських виробників.

Головне