Rheinmetall отримав замовлення на комплектуючі для БТР Fuchs 2

Rheinmetall отримав замовлення на комплектуючі для БТР Fuchs 2

Німецький оборонний концерн Rheinmetall AG отримав замовлення на постачання комплектуючих для виробництва БТР Fuchs 2 на заводі в неназваній країні. Про це повідомили на сайті компанії.

Концерн отримав замовлення на заводі в неназваній країні, яке також включає постачання комплектів для переобладнання бронетранспортерів, що вже знаходяться в експлуатації та постачання запасних частин.

Угода коштує тризначну суму в мільйонах євро. Постачання комплектів розпочнеться цього року та завершиться у 2028 році.

“Таким чином, це багаторічне стратегічне партнерство вступає в нову, багатообіцяючу фазу, включаючи потенційний експорт БТР Fuchs 2, вироблених у країні-партнері”, – розповіли у німецькому оборонному концерні.

Нагадаємо, колишньому та чинному керівникам департаменту Міноборони України, менеджерам компанії "Львівський арсенал" та представнику іноземної компанії у суботу оголосили про підозру у спробі розкрадання на закупівлі снарядів 1,5 млрд гривень (близько 40 млн доларів).

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський 29 січня провів телефонну розмову з прем'єр-міністром Греції Кіріакосом Міцотакісом.

Про це голова держави повідомив у своїх соцмережах.

 

Головне