рф ввечері атакувала Полтавщину балістикою - пошкоджений промисловий об'єкт

рф ввечері атакувала Полтавщину балістикою - пошкоджений промисловий об'єкт

Російські загарбники здійснили черговий напад на Полтавську область, випустивши три балістичні ракети по цивільній інфраструктурі регіону. Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

Внаслідок атаки зазнав пошкоджень один із промислових об'єктів області.

За попередніми даними, під час ворожого обстрілу ніхто з цивільного населення не постраждав. Масштаби руйнувань наразі встановлюються.

Цей випадок є черговим підтвердженням того, що російські окупанти продовжують свідомо атакувати цивільні та промислові об'єкти України, намагаючись завдати максимальної шкоди економіці країни.

Правоохоронні органи документують усі факти воєнних злочинів окупантів для подальшого притягнення винних до відповідальності.

Нагадаємо, російські окупанти здійснили черговий напад на Одеську область із застосуванням дронів-камікадзе типу Shahed. Про це повыдомив голова Одеської ОВА Олега Кіпера.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські загарбники здійснили черговий воєнний злочин, обстрілявши геріатричний пансіонат у селі Степанівка Херсонської області. Про це повідомили в Херсонській обласній прокуратурі.

Головне