Раптово помер актор серіалу "Слуга народу" Дар‘юш Есламi

Раптово помер актор серіалу

Пішов із життя актор театру та кіно Дар'юш Есламі, відомий своєю роллю в серіалі "Слуга народу". Артисту було 24 роки.

Про це повідомили на офіційній сторінці Театру на Подолі в Instagram, де він працював.

"Сьогодні (16 липня, - ред.) зупинилося серце нашого актора Дар'юша Есламі. Щирі співчуття рідним та близьким", – написали його колеги.

Дар'юшу Есламі було 24 роки. У вересні йому мало виповнитися 25. Причина смерті актора наразі невідома, адже в день своєї смерті він ще опублікував фото на своїй сторінці в Instagram. Проте, за словами його мами, яка залишила коментар під останнім фото актора, він мав проблеми з серцем.

"Не могла надивитись на тебе, не могла надихатися тобою, постійний дефіцит тебе відчувала, боялася вголос і привселюдно тобою пишатися, щоб не злякати, і яка я була щаслива твоїми успіхами та перемогами. Я пишаюся тобою, моє найбільше кохання всього мого життя! Добрішого за твоє серце, хоч і таке хворе, я не знаю. Дякую тобі, сину, що вибрав нас за батьків, що був з нами всі ці майже 25 років! Ти давав нам надію, ми жили лише заради тебе", - написала Глафіра Акатсатова.

Есламі навчався у Київському національному університеті театру, кіно та телебачення імені Карпенка-Карого. У 2015 році він зіграв роль студента в серіалі "Слуга народу". У 2018 році Дар'юш знімався у фільмі "Заряджені", де виконав роль Гаріка, а в 2021 році – у фільмі "Опер за викликом".

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у Львівському військовому госпіталі після отримання поранення помер грузинський доброволець Зураб Іашвілі.

Головне