Ракетний удар по будинку у Дніпрі: двоє мешканців вийшли на зв’язок

Ракетний удар по будинку у Дніпрі: двоє мешканців вийшли на зв’язок

У Дніпрі на зв'язок вийшли двоє мешканців багатоповерхівки, в яку влучила російська ракета 28 червня. Доля ще кількох осіб залишається невідомою.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, пише Рубрика.

За його словами, на зв'язок вийшли мати та син. Голова ОВА зазначив, що з ними все гаразд - на момент удару їх не було вдома.

Водночас Лисак додав, що доля ще кількох людей залишається невідомою. Пошуково-рятувальна операція триває, надзвичайники розбирають перекриття зруйнованих поверхів.

Нагадаємо, у Дніпрі рятувальники всю ніч розбирали завали зруйнованої росіянами багатоповерхівки. Нині роботи тривають. Внаслідок ворожої атаки у одному з під'їздів багатоповерхівки зруйновано квартири з 8 по 11 поверхи і пошкоджено 11 автомобілів. 

Президент України Володимир Зеленський відреагував на знищення російськими окупантами багатоповерхового житлового будинку.

Співробітники поліції ідентифікували особу загиблої у результаті ракетного удару рф по Дніпру. Поблизу місця удару окупантів продовжує працювати мобільний пункт прийому звернень громадян. Туди люди можуть звернутися для отримання допомоги.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російська окупаційна армія завдала два ракетні удари по Вільнянську Запорізької області. Внаслідок обстрілу загинуло сім людей, серед них - двоє дітей.

Головне