Ракета з російської ППО влучила у авто з цивільними в Маріуполі: постраждалим ампутували кінцівки

Ракета з російської ППО влучила у авто з цивільними в Маріуполі: постраждалим ампутували кінцівки

У окупованому Маріуполі ракета з системи ППО росіян влучила у машину з цивільними. Внаслідок інциденту постраждало подружжя. Про це повідомили у міській раді Маріуполя.

Згідно з оприлюдненими даними, інцидент стався напередодні, 5 травня. Російські окупанти намагалися збити повітряні цілі поблизу міста, а натомість влучили у автомобіль.

"5 травня окупанти намагалися збити повітряні цілі біля Маріуполя, але в результаті постраждало подружжя. Ракета російської ППО влучила в цивільний автомобіль, внаслідок чого чоловік та жінка були доставлені до маріупольської лікарні. За непідтвердженою інформацією, постраждалим ампутували кінцівки", - йдеться у повідомленні.

Водночас у маріупольській міськраді додали, що окупаційна влада стверджує - автівка нібито підірвала на українській 82-мм міні.

Крім того російські військові минулими вихідними протаранили цивільний автомобіль у Маріуполі. 

"За попередньою інформацією, відомо про загибель водія постраждалої автівки. Подібні випадки регулярно відбуваються у місті. Окупанти не дотримуються жодних дорожніх правил. Поліція ж у свою чергу закриває очі на усі правопорушення військових, навіть з летальними випадками мирних маріупольців", - зазначили у міськраді.

Як повідомляли "Ми-Україна", в окупованому Бердянську, що на Запоріжжі, завдяки зусиллям українських партизанів було знищено працівника так званої "колонії", де окупанти катували затриманих громадян України.

Головне