Пушкаренко: Ключовими темами засідання Ради "Україна - НАТО" стали посилення ППО та підтримка чеської ініціативи

Пушкаренко: Ключовими темами засідання Ради

Ключовими темами засідання Ради "Україна - НАТО" стали посилення ППО та підтримка чеської ініціативи. Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів заступник Голови комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Арсеній Пушкаренко.

За його словами, Україна вдячна за достатньо оперативну організацію цього засідання. Важливо, що ця зустріч пройшла на високому рівні за участі Володимира Зеленського.

"Були обговорені предметні кроки щодо посилення нашої ППО і щодо питання підтримки чеської ініціативи, бо лишається питання оплати всіх снарядів. Ну і, звичайно, шляхів в рамках НАТО термінового посилення нашої військової спроможності, адже у нас часу немає, і нам все потрібно "на вчора", - зазначив Пушкаренко.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський розповів подробиці засідання Ради "Україна-НАТО", яке відбулося за запитом української сторони.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, країни-члени Північноатлантичного альянсу погодилися надати Україні додаткову військову допомогу, зокрема системи ППО.

Головне