Привезли їжу та медикаменти: росіяни вбили на Харківщині двох волонтерів

Привезли їжу та медикаменти: росіяни вбили на Харківщині двох волонтерів

Загиблими у автомобілі, в який сьогодні поцілили росіяни на Харківщині, виявилися волонтери. Про це розповіла кореспондентка "Ми-Україна".

За її словами, волонтери якраз привезли у село Гур’їв Козачок на Харківщині медикаменти та їжу. 

"Як власне розповіли слідчі, було пряме влучання в авто. Всередині знаходилися двоє людей, це 53-річна жінка і 41-річний чоловік. Як вже відомо, це були волонтери. Саме в цей час вони привезли до цього села, яке знаходиться на кордоні, медикаменти, їжу, продукти, все, що може знадобитися людям, які тут залишаються", - зазначила кореспондентка.

Також вона додала, що трагедія сталася близько 10 ранку. 

Крім того було зазначено, що село Гур’їв Козачок знаходиться у безпосередній близькості до кордону з росією.

"Важливо розуміти, що саме селище знаходиться буквально на кордоні з рф. Там від самого центру села до кордону менше 2 км", - йдеться у повідомленні.

Наразі співробітники правоохоронних органів встановлюють всі обставини трагедії і чи немає інших постраждалих у результаті обстрілу.

Як повідомляли "Ми-Україна", окупаційне військо вдарило ракетою по авто, яке рухалось у напрямку села Гур‘їв Козачок. Вказаний населений пункт розташований у Богодухівському районі Харківської області. В результаті обстрілу загинуло двоє людей.

Головне