ПриватБанк не працюватиме: яка причина

ПриватБанк не працюватиме: яка причина

В ніч на 11 лютого ПриватБанк проводитиме регламентні роботи. Відомо, що онлайн-сервіси не працюватимуть до п'ятої ранку.  Про це повідомляє ресслужба ПриватБанку. 

"Під час проведення робіт 11 лютого з 01:00 до 05:00 ранку додаток та web-версія Приват24 будуть тимчасово недоступні", - йдеться у повідомленні. 

Варто зазначити, що у банку відбуватимуться планові регламентні роботи для підтримки безпечної та якісної роботи цифрових сервісів. Їх проводять уночі, коли клієнти банку зазвичай не здійснюють операцій. 

"Якщо у період проведення робіт ви плануєте користуватися Приват24, радимо зробити це заздалегідь, чи відкласти на декілька годин. Дякуємо за розуміння!", - наголосили у ПриватБанку. 

Нагадаємо, що багато українців в умовах воєнних дій опинилися за кордоном, далеко від дому та звичних умов життя. У світі кредитні картки стали невід'ємною частиною життя більшості людей.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у додатку Monobank пізно ввечері 19 січня стався збій. Згодом стало відомо, що на банк здійснена хакерська атака

Головне