Принц Гаррі отримає 140 тисяч фунтів стерлінгів компенсації від британських таблоїдів за незаконний збір інформації

Принц Гаррі отримає 140 тисяч фунтів стерлінгів компенсації від британських таблоїдів за незаконний збір інформації

Принц Гаррі отримає 140 тисяч фунтів стерлінгів компенсації від британських таблоїдів за незаконний збір інформації. Про це пише видання Hello.

Як виявилося журналісти роками незаконно прослуховували його розмови.

Принц став першим за останні 130 років високопоставленим членом британської королівської сім'ї, який дав свідчення в суді проти преси.

У червні він виступив головним свідком на судовому процесі проти Mirror Group Newspapers, видавця газет Daily Mirror, Sunday Mirror і Sunday People, які, за його словами, переслідували його протягом 15 років. Гаррі стверджував, що автори понад 140 статей, опублікованих у виданнях MGN, використовували незаконні методи збору даних.

Принц отримає 140 600 фунтів стерлінгів (близько 180 700 доларів США) компенсації. Гаррі закликав владу і поліцію вжити заходів проти тих, хто порушив закон.

Нагадаємо, Німеччина відправляє Україні гуманітарну допомогу на зиму вартістю 6,1 мільйонів євро. Про це повідомила пресслужба німецького уряду.

Вже доставили понад 400 вантажів допомоги загальною вартістю більш ніж 250 мільйонів євро. Планують ще 500 електрогенераторів, обігрівачі, акумуляторні блоки, намети, ліжка, ковдри, водоочисні станції та житлові контейнери.

Як писали "Ми-Україна" раніше, прокуратура відкрила провадження за фактом перешкоджання доступу дітей до приміщення шкільного укриття під час повітряної тривоги. Інцидент стався у Києві 14 грудня, охоронець не впустив двох школярів до сховища, бо вони були з собакою.

Головне