Президент Латвії показав фото з укриття під час нічної атаки "шахедів" на Київ

Президент Латвії показав фото з укриття під час нічної атаки

Президент Латвії Едгарс Рінкевичс провів минулу ніч в укритті у Києві. А все через масовану атаку рф, яка запустила на українську столицю десятки "шахедів".

Світлину зі столичного укриття Рінкевичс опублікував у соціальній мережі X (колишній Twitter). Знімок латвійський президент підписав коротко - "25 листопада. 5.10. Київ".

Саме в цей час - о п'ятій годині ранку - в українській столиці почала активно працювати протиповітряна оборона. У всіх районах Києва один за одним лунали вибухи - українські захисники "мінусували" ворожі "шахеди". Російські дрони атакувати Київ з усіх боків, тож вибухи чули майже всі жителі столиці. 

Як відомо, Повітряним силам вночі вдалося збити над Україною 74 з 75 дронів окупантів. Спочатку повідомлялося про 71 знищену ворожу ціль, однак згодом з'явилася оновлена інформація про збиття 74 "шахедів".

Раніше "Ми-Україна" повідомляли, що у Києві внаслідок нічної атаки рф 25 листопада постраждали пʼятеро осіб, серед яких 11-річна дитина та особа 65 років. У трьох людей виникла гостра реакція на стрес, а у двох інших постраждалих різані рани кінцівок. Усім постраждалим медики надали необхідну допомогу.

Головне