Прессекретарка Навального Кіра Ярмиш підтвердила його смерть

Прессекретарка Навального Кіра Ярмиш підтвердила його смерть

Прессекретарка російського опозиційного політика Олексія Навального Кіра Ярмиш підтвердила його смерть, яка сталась у п'ятницю, 16 лютого. За її словами, тіло перебуває у місті Салехарді, що в Тюменській області.

Про це вона заявила на своїй сторінці у соціальній мережі X (колишній Twitter). Прессекретарка наголосила, що Навального вбили.

"Олексія Навального вбито. Його смерть настала 16 лютого о 14:17 за місцевим часом, як написано в офіційному повідомленні, виданому матері Олексія. Співробітник колонії заявив, що тіло Навального знаходиться у Салехарді", - йдеться в дописі.

Ярмиш розповіла, що наразі тіло забрали слідчі Слідчого комітету рф. Нині вони проводять із ним "дослідження”.

"Ми вимагаємо, щоб тіло Олексія Навального було видано його негайно", - повідомила Кіра Ярмиш у соцмережі.

Нагадаємо, російський опозиціонер Олексій Навальний помер у виправній колонії в росії. Цю інформацію підтвердили у Федеральній службі виконання покарань росії. Після прогулянки у Навального погіршилося самопочуття, він втратив свідомість. До нього прибули медики, які провели реанімаційні заходи, але врятували його не вдалося.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російський диктатор Володимир Путін несе відповідальність за смерть опозиціонера Олексія Навального у колонії у рф, заявив президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден. За словами Байдена, він не здивований новиною про смерть російського опозиціонера.

Головне