Повинна бути справедливість: Подоляк висловився щодо прирівняння корупції до держзради

Повинна бути справедливість: Подоляк висловився щодо прирівняння корупції до держзради

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк вважає правильною пропозицію президента Володимира Зеленського прирівняти корупцію під час війни до державної зради. Про це він розповів в ефірі "Ми-Україна".

За словами Подоляка, в Україні повинна бути справедливість - адже наразі одні громадяни віддають останнє, а інші стають доларовими мільйонерами. Однак такого, наголосив Радник керівника Офісу президента, бути не повинно.

"Президент пропонує абсолютно чітку функцію… Репутаційне обнулення людини. Тобто одна справа, якщо людина буде вважатися корупціонером. Але якщо людина буде вважатися держзрадником, репутаційно вона вже до кінця свого життя буде мати цю дуже тяжку статтю", - наголосив радник голови ОПУ.

При цьому він додав, що така ідеологія президента є дуже правильною.

"Це ж про справедливість. Частка суспільства платить величезну ціну за те, щоб ми виграли війну. Безпосередньо в бойових діях приймаючи участь. Безпосередньо віддаючи останнє, це стосується волонтерів, людей на передньому краї. І інша, невеличка частка людей хоче бути доларовими мільйонерами під час війни. Це нонсенс. Має бути певна справедливість", - наголосив Михайло Подоляк.

Разом з тим він зазначив: "Треба зробити так, щоб репутаційно оці люди, які хочуть бути дуже хитрими, а в нас завжди такі є, щоб вони під час цієї війни, після війни вважалися держзрадниками", - резюмував радник керівника Офісу президента.

Як повідомляли "Ми-Україна", президент Володимир Зеленський вважає, що на період воєнного часу корупцію необхідно прирівняти до державної зради

Головне