"Потяг до тебе": УЗ до Дня закоханих запустить "романтичний експрес" у Києві та Львові

Укрзалізниця спільно з Mastercard вдруге запустять "Потяг до тебе" присвячений до Дня закоханих. Цього року потяг курсуватиме у Києві та Львові. Про це повідомляють у пресслужбі "Укрзалізниці".

Він курсуватиме 14, 16 та 18 лютого. На пасажирів очікує романтична подорож під справжнім паровозом, у новенькому вагоні, в купе на двох, під романтичну музику, з можливістю замовити спецменю від українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка.

До того ж, цього року романтичні експреси мають колаборацію з Сергієм Жаданом, тож пасажирів очікує додатковий поетичний сюрприз.

Сама подорож триватиме трохи більше двох годин, починаючись і завершуючись на Центральному вокзалі. Квитки можна придбати у застосунку Укрзалізниці.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" оголосила про запуск нового маршруту до австрійської та угорської столиць - Відня та Будапешта. Його старт заплановано на 10 грудня, інформує транспортне підприємство. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, "Укрзалізниця" показала, яким буде новий графік руху поїздів у прийдешньому 2024 році. Ним передбачається запуск 14 нових рейсів, серед яких три - міжнародні. 

Головне