Порт в Абхазії ворог розглядає як базу для того, що лишилося від їх флоту у Чорному морі, - Сергій Братчук

Порт в Абхазії ворог розглядає як базу для того, що лишилося від їх флоту у Чорному морі, - Сергій Братчук

Порт в Абхазії, який будує рф, ворог розглядає як базу для того, що лишилося від їх флоту у Чорному морі. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук.

Військовий експерт зазначив, що це тимчасово окупована рф територія Грузії, але цей порт буде законною ціллю для України.

"Я не думаю, що переміщення ЧФ рф до таких об’єктів врятує їх від потрясінь, які очікують їх поперед. Українські морські дрони, які зараз є найкращими у світі, дістануть до всього, що є у Чорному морі", - додав речник Української добровольчої армії Південь.

Нагадаємо, російські літаки зараз не завжди оснащені усіма ракетами, які вони можуть нести. Це пов’язано з технологічними процесами, які виникають у процесі зберігання літаків, наприклад - атаки по Енгельсу. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук.

Як писали "Ми-Україна" раніше, над Києвом та в районі столиці було уражено приблизно три десятка ворожих ракет, зокрема і балістичні. Про це повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

Повітряна тривога на Київщині тривала понад три години.

 

Головне