Понад 7000 окупантів ліквідували Сили оборони за тиждень

Понад 7000 окупантів ліквідували Сили оборони за тиждень

Понад 7000 окупантів ліквідували Сили оборони за тиждень. Про це повідомив заступник міністра оборони Олександр Павлюк. 

А також знищили  – 534 одиниці озброєння та військової техніки. Зокрема, 62 танки, 117 бойових броньованих машин, 75 артилерійських систем, 6 РСЗВ, 5 установок ППО.

Окрім цього, наші захисники усунули чотири ворожі ракети та 94 БпЛА та один літак.

Нагадаємо, невдовзі в Україні буде представлений "Гайд безбар’єрних подій", який надасть рекомендації щодо забезпечення безбар’єрності кожної події, зібрання чи заходу.

Про це повідомила перша леді Олена Зеленська під час виступу на Національному форумі прав людей з інвалідністю у Києві, передає вебсайт Офісу президента.

Як писали "Ми-Україна" раніше, навколо Бахмута тривають щоденні важкі бої, штурмові дії відбуваються як з боку ворога, так і боку Сил оборони України. Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів пресофіцер 3-ї окремої штурмової бригади (3 ОШБр) Олександр Бородін.

"Це такий вже тривалий виснажливий марафон, коли з обох боків йдуть штурмові бої. Наразі фронт досить стабільний у нас є деякі навіть переваги, тому що в нас є просування. Але це такий мобільний момент, коли і з нашого і з їхнього боку штурми, тому поки рано щось говорити", - зазначив він. 

Головне