Помер відомий український актор Олександр Крижановський

Помер відомий український актор Олександр Крижановський

На 67-му році пішов з життя відомий український актор та видатний театральний діяч Олександр Крижановський. Він був найбільш відомий в серіалах "Нюхач-2" і "Швабра".

Про це заявив його син Володимир у Facebook.

"Мій батько, Олександр Крижанівський, сьогодні ввечері помер від інфаркту та супутніх ускладнень. Прощання відбудеться найближчими днями в місці, якому він присвятив останні 25 років свого життя - Театр на Печерську. Дату і час повідомимо пізніше", - йдеться у повідомленні.

Олександр Крижановський - заслужений артист України, відомий театральний режисер та актор, який працював протягом багатьох років у Театрі на Подолі, а пізніше протягом 25 років очолював Театр на Печерську.

Багатьом українцям він запам'ятався завдяки своїм ролям у таких проектах, як "Повернення Мухтара", "Нюхач-2", "Незламна", "За законами воєнного часу" та "Швабра".

Нагадаємо, 10 листопада помер Давіде Ренне, дизайнер італійських брендів Gucci і Moschino, йому було 46 років. З 1 листопада він очолював посаду креативного директора Moschino.

"Давіде приєднався до нас лише кілька днів тому. Аж ось раптова хвороба передчасно забрала його від нас. З Давіде ми працювали над амбітним проєктом — з ентузіазмом та оптимізмом щодо майбутнього", - сказав Массімо Ферретті, представник бренду.

Як писав "Ми-Україна" раніше, СБУ повідомила про підозру блогеру-ухилянту Мирославу Олешку.

 

Головне