Польські жінки оприлюднили звернення до фермерів, що блокують український кордон

Польські жінки оприлюднили звернення до фермерів, що блокують український кордон

Польські жінки зібралися у Конгрес і висловили обурення та незгоду з формою сільськогосподарських протестів у Польщі. Про це повідомляють на сайті "Польсько-український економічний портал".

Вони зібралися на Жіночому конгресі та висловили обурення та незгоду з формою протестів у Польщі.

"Ми засуджуємо скандальні гасла та символи, спрямовані проти польського суверенітету, польської демократії, іміджу Польщі на міжнародній арені, України та Європейського Союзу", - йдеться у заяві Конгресу.

У заяві ттакож додали, що "фінансові втрати - це ніщо в порівнянні з втратами, яких зазнає воююча і спливаюча кров'ю Україна. Люди гинуть, страждають жінки і діти, країна перебуває в колапсі, але вона захищає свій суверенітет, захищаючи суверенітет Європи".

Вони вимагають від страйкуючих аграріїв відповідального діалогу з владою, а від влади – серйозного ставлення до заяв аграріїв, без поглиблення трагічної ситуації, в якій зараз перебуває Україна.

Нагадаємо, президент Польщі Анджей Дуда звернувся до українців у другу річницю повномасштабного вторгнення рф. 

Глава польської держави запевнив, що його країна підтримувала і буде підтримувати Україну у її боротьбі за свободу.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент Володимир Зеленський з Гостомеля звернувся до українців у другу річницю повномасштабного вторгнення росії. Глава держави наголосив - українці стали на 730 днів ближчі до перемоги.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.