Польща заборонила в'їзд російській тенісистці через підтримку президента рф 

Польща заборонила в'їзд російській тенісистці через підтримку президента рф 

Прикордонна служба Польщі не впустила до країни російську тенісистку Віру Звонарьову, яка підтримує режим Путіна. Про це повідомляє Telegram-канал телеканал “Ми-Україна”.

Відомо, що російська спортсменка і прихильниця режиму Путіна намагалася потрапити до Польщі літаком з Белграда.

“Вчора, 21 липня, Прикордонна служба не впустила російську тенісистку до Польщі. Віра Звонарьова за візою, виданою Францією, намагалася потрапити до нашої країни рейсом Белград–Варшава. Після прильоту із Сербії тенісистка залишилася в транзитній зоні варшавського аеропорту Шопена, а сьогодні після 12-ї години вилетіла в Подгорицю”,- йдеться в повідомленні.

Спортсменка знаходиться у списку осіб, перебування яких є небажаним на території Польщі 

“Громадянку росії не пропустила до країни, оскільки вона є у списку осіб, перебування яких є небажаним на території Польщі з міркувань державної безпеки та охорони громадського порядку”,  йдеться 

Зазнаається, що 38-річна Звонарьова мала взяти участь в турнірі WTA, який відбудеться у Варшаві 24-30 липня. Колишня фіналістка Вімблдону і US Open зараз займає 655 місце в рейтингу WTA в одиночному розряді.

Нагадаємо, що зірку бразильського футболу Неймара оштрафували в Бразилії на 3,3 мільйона доларів за екологічні порушення.

Як писав “Ми-Україна” раніше, зірка популярного серіалу “Тед Лассо” Філ Данстер, який зіграв одного з ключових героїв – гравця ФК “Річмонд” Джеймі Тартта – стане гостем благодійного футбольного матчу на підтримку України Game4Ukraine

Головне