Польща проситиме ЄС відновити систему дозволів на вантажні перевезення для України - Моравецький

Польща проситиме ЄС відновити систему дозволів на вантажні перевезення для України - Моравецький

Польща проситиме ЄС відновити систему дозволів на вантажні перевезення для України. Про це заявив в середу у Сеймі прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький.

Прем'єр країни зазначив, що ця система "працювала добре", - цитує Money його виступ у Сеймі. 

"Дуже важливо, щоб міністр інфраструктури отримав відповідні вказівки на Раду міністрів ЄС з питань транспорту, щоб повернутися до попередньої дозвільної системи. Наша делегація в Києві домовилася про певні зміни, які можуть призвести до того, що буде дозволено повернення порожніх вантажівок через кордон, що полегшить пробки та протест, хоча б в певній мірі".

Польська делегація в Києві узгодила певні зміни, які пришвидшать пропуск через кордон порожні вантажівки, що зменшить черги.

Нагадаємо, США наклали нові санкції на мережу незаконного фінансування Ірану. Про це йдеться в повідомленні відомства.

Йдеться про понад 20 фізичних та юридичних осіб.

Підсанкційні особи сприяли фінансуванню Збройних сил Ірану та їхнього Генерального штабу, а також Корпусу вартових ісламської революції.

Як писали "Ми-Україна" раніше, ракетні війська уразили три пункти управління і два склади боєприпасів рф. Про це повідомили у вечірньому зведенні Генштабу.

Ворог завдав три ракетних та 13 авіаударів, здійснив вісім обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок обстрілів є загиблі та поранені серед цивільного населення.

Головне