США наклали нові санкції на мережу незаконного фінансування Ірану

США наклали нові санкції на мережу незаконного фінансування Ірану

США наклали нові санкції на мережу незаконного фінансування Ірану. Про це йдеться в повідомленні відомства.

Йдеться про понад 20 фізичних та юридичних осіб.

Підсанкційні особи сприяли фінансуванню Збройних сил Ірану та їхнього Генерального штабу, а також Корпусу вартових ісламської революції.

Вказано, що Іран використовує складну мережу іноземних підставних компаній та брокерів, завдяки чому отримує еквівалент мільярдів доларів. Зокрема за рахунок продажу товарів для фінансування своєї дестабілізуючої регіональної діяльності та підтримки численних регіональних маріонеткових угруповань, включаючи ХАМАС та Хезболлу.

Під останні обмеження США потрапили фізичні й юридичні особи з Гонконгу, Об’єднаних Арабських Еміратів, які намагались збути іранський нафтовий конденсат.

Нагадаємо, ракетні війська уразили три пункти управління і два склади боєприпасів рф. Про це повідомили у вечірньому зведенні Генштабу.

Ворог завдав три ракетних та 13 авіаударів, здійснив вісім обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок обстрілів є загиблі та поранені серед цивільного населення.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російська адміністрація перевезла на тимчасово окуповані території України більше 100 000 мігрантів із Азії. Таким чином ворог намагається змінити демографічний склад населення.

Ця дія є частиною політики росії щодо зміни демографічного складу населення на цих територіях. Більшість мігрантів з Азії займається будівництвом, але у майбутньому росіяни планують мобілізувати їх до своєї армії в обмін на громадянство.

Головне