Поліція розпочала кримінальне провадження щодо Арестовича

Поліція розпочала кримінальне провадження щодо Арестовича

Поліція розпочала кримінальне провадження щодо Арестовича. Про це пише “Суспільне” з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.

Шевченківське управління в Києві отримало заяву від народних депутатів щодо можливого вчинення правопорушення. 

У публікації не вказується ім’я фігуранта, проте, за даними “Суспільного” йдеться саме про Арестовича. 

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за частиною 1 відповідної статті 383 Кримінального кодексу України. Кримінальне провадження розпочали за фактом звернення групи народних депутатів щодо неправдивого повідомлення про злочин.

Нагадаємо, апеляційний суд залишив Ігоря Коломойського під вартою. Під час засідання у четвер, 16 листопада, було вирішено продовжити термін його перебування в СІЗО на ще два місяці - до 2 січня 2024 року.

Як інформує "Суспільне", суд постановив, що підозрюваний може внести заставу у суму 3,89 млрд грн. 

Захист Коломойського назвав розмір застави "неосяжним" для підзахисного. Адвокат також загадав і про погіршення стану здоров'я Коломойського та наполягав на тому, що йому потрібно пройти лікування. Зважаючи на це, сторона захисту наполягала на відправлення її клієнта під домашній арешт.

Як писали "Ми-Україна" раніше, напередодні, 15 листопада, Апеляційний суд поставив крапку в питанні націоналізації Приватбанку та підтвердив неможливість повернення банку колишнім власникам. 

Головне