Поліцейські врятували багатодітну мати, доставивши донорське серце з Одеси до Вінниці гелікоптером

Поліцейські врятували багатодітну мати, доставивши донорське серце з Одеси до Вінниці гелікоптером

Менше ніж за півтори години співробітники Центру авіаційного забезпечення Національної поліції України доставили гелікоптером донорське серце до Вінницької обласної клінічної лікарні імені І.П. Пірогова. 

Про це повідомляє Нацполіція. 

Орган для пересадки надали родичі померлого чоловіка з Одеської області. Їхня згода подарувала нове життя матері шістьох дітей.

Доставку донорського серця здійснили співробітники Центру авіаційного забезпечення Національної поліції України. Штурман авіаційного загону Державної установи “Центр авіаційного забезпечення Національної поліції України” Антон Михайлюк та командир повітряного судна Іван Ткаченко злагоджено та оперативно доставили життєво важливий орган до Вінницької обласної клінічної лікарні.

Операція з пересадки серця пройшла успішно. Наразі пацієнтка почувається добре, дихає самостійно.

Нагадаємо, у місті Вишневе на Київщині 28 червня під час відключення світла чоловік зірвався в шахту ліфта з висоти п’ятого поверху. 66-річний потерпілий намагався самостійно вибратися з заблокованої кабіни, але помер від отриманих травм.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти щодня обстрілюють з артилерії, мінометів, авіації та безпілотників прибережні селища Бериславського району на Херсонщині, післія одного з обстрілів поліцейські евакуювали пораненого чоловіка.

Головне