Подоляк прокоментував вибух у Санкт-Петербурзі, через який загинув пропагандист Татарський

Подоляк прокоментував вибух у Санкт-Петербурзі, через який загинув пропагандист Татарський

Радник Керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк прокоментував вибух у Санкт-Петербурзі внаслідок якого загинув пропагандист і "воєнкор" Владлен Татарський. Він натякнув, що це може бути справа рук російських спецслужб.

Про це він написав на своїй сторінці в Twitter. За його словами, у росії "павуки поїдають один одного в банці".

"У рф починається… Павуки поїдають один одного в банці. Питання "Коли внутрішній тероризм стане інструментом внутрішньої політичної боротьби?" у країні закручених гайок було питанням часу, як прорив дозрілого гнійника", - йдеться в повідомленні Подоляка.

Радник очільника ОП також додав, що на росію чекають незворотні процеси і черговий період смути.

"Рф чекають незворотні процеси і Смута 2.0. А нам своє робити", - підсумував він.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у центрі Санкт-Петербурга в кафе “Стріт-бар” трапився вибух, де у той же день виступав пропагандист Владлен Татарський. Він загинув, також є поранені. Як зазначається, у кафе, де проходив “творчий вечір” російського пропагандиста Татарського, пролунав вибух. ЗМІ з посиланням на екстрені служби зазначають, що “воєнкор” загинув.

При цьому потужність вибухового пристрою у Санкт-Петербурзі становила понад 200 грам тротилу. Про це виданню також заявили у правоохоронних органах. Деякі ЗМІ також пишуть, що вибухівка була начинена в статуетку, яку на зустрічі з пропагандистом Владленом Татарським подарувала дівчина із зали.

Головне