Подоляк пояснив, чому не варто порівнювати Зеленського і Путіна

Подоляк пояснив, чому не варто порівнювати Зеленського і Путіна

Порівнювати Президента України Володимира Зеленського і російського диктатора Володимира Путіна неможливо, адже це кардинально різні особистості. Про це заявив радник голови Офісу Президента України Михайло Подоляк в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

За словами Подоляка, Путін намагається копіювати главу української держави.

"Це спроба дзеркально відкосплеїти українського президента з боку Путіна. І це комедійно виглядає. Є концепція Президента України. Це людина, яка безпосередньо, не перший раз, дійсно, офіційно, ви це розумієте, їде на передній край. І не тільки на передній край. Він абсолютно точно щоденно розуміє і проводить Ставки Верховного Головнокомандувача. Він точно розуміє, що відбувається на лінії фронту. Він безпосередньо спілкується з військовими, безпосередньо спілкується з представниками інших соціальних груп і так далі, які відповідають за війну. Путін - це інша концепція. Це цар. Це людина, яка ізольована, не має ніякого об'єктивного спілкування. Вона знаходиться в такому собі пузирьку, в якому є певна інформація, і йому видається, що він людина світу, що він буде в історичних підручниках написаний. Це ж така, знаєте, психічно спотворена реальність. І тому порівнювати двох цих людей з точки зору впливу на процеси неможливо", - зазначив Подоляк.

Разом з тим радник голови ОПУ висловив думку, що Путін ненавидить українського Президента Володимира Зеленського. 

Як повідомляли "Ми-Україна", радник голови ОПУ Михайло Подоляк заявив, що російському диктатору Володимиру Путіну дуже важливо відчувати атмосферу геноциду, який він чинить.

Головне