Побив ножем та викинув тіло у водойму: у Києві жорстоко вбили військового

Побив ножем та викинув тіло у водойму: у Києві жорстоко вбили військового

У Києві жорстоко вбили військовослужбовця, його тіло знайшли у водоймі з 15 ножовими пораненнями. Наразі був затриманий підозрюваний.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції Києва в Telegram-каналі. Як зазначається, до правоохоронних органів надійшло повідомлення про зникнення чоловіка.

Військовий на своєму автомобілі мав їхати у госпіталь, але по дорозі з ним було втрачено зв'язок. До його пошуку були залучені співробітники відділу кримінальної поліції Дарницького управління та оперативники управління карного розшуку. 

У результаті поліцейські виявили його тіло в одній з водойм на околиці міста, а його автівку – в одному зі спальних районів столиці. Пізніше стали відомі подробиці жорстокого вбивства військового.

На шляху до медзакладу чоловік вирішив заїхати до свого товариша, аби забрати документи. На ґрунті боргових зобов'язань між двома чоловіками спалахнула сварка. Товариш військового під час суперечки дістав ніж та почав завдавати ударів потерпілому в шию, груди і голову. На тілі загиблого медично-судовим експертом було виявлено приблизно 15 ножових поранень.

Після того, як вбивця переконався, що військовослужбовець помер, він вирішив позбавитись тіла та приховати сліди злочину. Зокрема, він поклав тіло товариша у спальний мішок, обмотав поліетиленовою плівкою та на автомобілі померлого відвіз за межі Києва, де кинув тіло у водойму.

Правоохоронцям вдалось встановити особу злочинця. Це 31-річний уродженець Вінницької області, який зараз також звинувачений у вчиненні розбійного нападу на двох жінок на Вінниччині.

Нападника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зараз він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру в скоєнні злочину, який передбачений ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавленні волі строком до 15 років.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у місті Новогродівка, що в Покровському районі Донецької області, рятувальники продовжують розбирати завали внаслідок російського ракетного удару по багатоповерхівці, який стався у четвер, 30 листопада.

Головне