По США пройшовся потужний торнадо, є загиблі (відео)

По США пройшовся потужний торнадо, є загиблі (відео)

В американському штаті Теннессі 9 грудня сильні шторми та торнадо призвели до загибелі щонайменше шести осіб та великих руйнувань.

Про це повідомляє The Guardian.

Негода призвела до відключення електропостачання для понад 80 000 жителів.

Три людини загинули внаслідок торнадо (двоє дорослих і одна дитина), а 23 особи отримали медичну допомогу внаслідок негоди, зокрема в окрузі Монтгомері в Теннессі та передмісті Нешвілла.

Інформація про ще трьох загиблих пізніше надійшла з Нешвілла. Внаслідок шторму численні будинки в Кларксвіллі були пошкоджені, дерева повалені, електролінії розривані, і будинки постраждали від руйнувань.

Органи влади закликали громадян утриматися від доріг через небезпеку, і наголосили на пошуках та рятувальних роботах у зоні катастрофи. Місцеві установи, такі як школи та церкви, використовуються для забезпечення притулку для тих, хто потребує допомоги.

В окрузі Монтгомері кілька будинків у місті Кларксвіль отримали пошкодження, а також багато дерев, лінії електропередач та будинки у місті Дрезден постраждали від шторму. Ці негоди стали причиною руйнувань та матеріальних збитків у зазначених областях. Населення округу Монтгомері налічує понад 220 000 осіб.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, окупанти вночі вдарили з важкої артилерії по Нікополю.

Головне