Північнокорейські заводи працюють на повну потужність, щоб постачати снаряди росії

Північнокорейські заводи працюють на повну потужність, щоб постачати снаряди росії

Північнокорейські військові заводи працюють на повну потужність, щоб постачати зброю в росію в обмін на продовольство та інші предмети першої потреби. Про це повідомояє видання Yonhap News. 

КНДР робить це в обмін на продовольство та інші предмети першої потреби. За даними видання, країна вже відправила в рф близько 6700 контейнерів.

"Цієї кількості достатньо для розміщення приблизно 3 млн 152-мм артилерійських снарядів та 500 тисяч 122-мм артилерійських снарядів", – пише Yonhap News. 

В обмін на постачання зброї Північна Корея отримує продукти харчування та інші предмети першої необхідності, а також сировину та деталі, які використовуються у виробництві зброї.

Нагадаємо, президент Польщі Анджей Дуда заявив, що серед союзників Києва немає згоди про відправлення військ в Україну. Про це він сказав після неформального саміту щодо підтримки України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Ізраїль працює над переданням Україні механізмів раннього попередження про ракетні удари та атаки безпілотних апаратів. Про це повідомили у Генеральній Асамблеї ООН.

Головне