Південна Корея заявила про масштабні кібератаки з боку КНДР проти оборонних компаній

Південна Корея заявила про масштабні кібератаки з боку КНДР проти оборонних компаній

Поліція Південної Кореї повідомила, що провідні хакерські групи КНДР вже понад рік здійснюють "тотальні" кібератаки на південнокорейські оборонні компанії. Про це повідомляє Reuters.

Хакери також проникли у мережу оборонної компанії, скориставшись тим, що працівники субпідрядників використовували однакові паролі для своїх приватних і службових електронних поштових скриньок, і витягли звідти конфіденційні технічні дані.

Вважається, що північнокорейські хакери стоять за великими крадіжками криптовалют, а викрадені кошти спрямовуються на програми озброєнь.

Поліція ідентифікувала їх за вихідними IP-адресами, архітектурою перенаправлення сигналів і сигнатурами використаного шкідливого програмного забезпечення.

Нагадаємо, північна Корея провела свої перші навчання з ядерної контратаки, щоб симулювати систему керування "ядерним спусковим гачком" під керівництвом лідера Кім Чен Ина.

Як писали "Ми-Україна" раніше, головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський у Києві зустрівся із військовим керівництвом Литви - головкомом Вальдемарасом Рупшісом і начальником генштабу Міндаугасом Степонявічюсом. Про це він повідомив у Facebook.

Головне