Після поранення на фронті помер актор Василь Кухарський

Після поранення на фронті помер актор Василь Кухарський

Актор театру та кіно Василь Кухарський, який після повномасштабного вторгнення став військовослужбовцем Збройних сил України та пішов захищати країну від окупантів, помер після отриманого важкого поранення.

Василь, якому лише 2 грудня виповнилося 42 роки, був поранений ще у вересні. Весь цей час актор перебував на лікуванні та реабілітації, проте так і не зміг одужати.

Про смерть Василя повідомили у "Театр на Подолі" - саме там працював митець. Нині точно невідомо, коли відбудеться прощання з актором. У Театрі обіцяють повідомити цю інформацію згодом. 

Василь Кухарський зіграв головну роль у фільмі "Максим Оса: золото Песиголовця", який вийшов у 2022 році та був створений за мотивами коміксу про козака Максима Осу. Також актор був лауреатом премії "Київська пектораль" за найкраще виконання чоловічої ролі у спектаклі "На дні".

Як повідомляли "Ми-Україна", у Києві відкрили пам'ятник герою України Олександру Мацієвському. Скульптуру, яка є майже точною копією солдата, встановили на території Київської фортеці. На відкритті пам'ятника була присутня мати загиблого захисника України.

Головне