Після отримання повістки є можливість звернутися до рекрутингового центру, – Міноборони

Після отримання повістки є можливість звернутися до рекрутингового центру, – Міноборони

Після отримання повістки для звірки облікових даних можна звернутися до рекрутингового центру, де триває набір громадян на службу в Сили оборони України.

"Не говоримо про повістку, коли людина вже пройшла ВЛК і вже фактично готова до відправлення в частину, ні. По повістках, які надаються людям для звірки облікових даних, — навіть після цього людина може прийти і пошукати собі вакансію, пошукати собі місце в конкретній бригаді на конкретну посаду", – повідомив уповноважений представник Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

За його словами, результати роботи вже відкритих рекрутингових центрів — позитивні і обнадійливі.

При цьому він уточнив, що йдеться про наявність повістки на руках у людини для звірки облікових даних.

Нагадаємо, Китай і Сполучені Штати Америки мають узяти на себе відповідальність за підтримання стабільності та миру у світі. Про це під час зустрічі із державним секретарем США Ентоні Блінкеном у Пекіні заявив лідер китайський лідер Сі Цзіньпін, передає МЗС КНР.

Як писали "Ми-Україна" раніше, з початку війни Україна отримала 85,353 млрд доларів бюджетної підтримки від міжнародних партнерів, у том числі з початку 2024 року - на 11,780 мільярдів доларів. Про це повідомляє Мінфін України.

Головне