Підпал в ТРЦ "Космополіт" в Києві здійснив 7-річний хлопчик, - поліція

Підпал в ТРЦ

Підпал в торговельно-розважальному центрі "Космополіт" у Солом'янському районі Києва, який призвів до пожежі у суботу, 13 січня, здійснив 7-річний хлопчик.

Про це повідомила пресслужба поліції Києва на сторінці у Facebook. Як зазначається, було розпочато кримінальне провадження за фактом умисного знищення або пошкодження майна. 

Після того, як пожежа була ліквідована рятувальниками, поліцейські провели огляду місця події та опрацювали відео з камер внутрішнього спостереження. Таким чином незабаром у співпраці зі службою безпеки ТРЦ вони встановили, що загорання виникло через умисний підпал, який здійснив 7-річний хлопчик, що відвідував парк розваг.

Наразі батьки та їхня дитина були запрошені до Солом’янського управління поліції для дачі показів. Слідчі розслідують кримінальне провадження. Воно розпочате за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна).

Правоохоронці закликали батьків спілкуватись зі своїми дітьми та пояснювати  їм правила поводження з вогнем та легкозаймистими матеріалами. Зазначається, що ігри з вогнем можуть призвести до трагічних наслідків. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, пожежу в торгово-розважальному центрі "Космополіт" в Солом'янському районі Києва в суботу, 13 січня, було ліквідовано. Внаслідок загорання було поранено три людини. О 17:42 загорання в одному із приміщень на четвертому поверсі торговельного центру було ліквідовано на площі 50 кв.м. Напередодні з будівлі евакуювали близько 200 людей.

Головне