Під Одесою чоловік підірвав гранату в автомобілі: подробиці

Під Одесою чоловік підірвав гранату в автомобілі: подробиці

В Одеській області невідомий чоловік кинув гранату у мікроавтобус, що призвело до травмування одного з пасажирів. Зловмисника вже затримали.

Про це повідомляє Нацполіція в Одеській області.

За попередньою інформацією, водій вантажівки підібрав чоловіка у військовій формі на дорозі. Автостопник попросив підвезти його, але по дорозі вимагав гроші від водія та пасажира, витягнув гранату та викинув чеку, в результаті чого стався вибух.

Пасажир вантажівки отримав тілесні ушкодження.

Зловмисник втік з місця інциденту. Правоохоронці вже розпочали спеціальну операцію "Сирена" для його затримання.

Зараз із затриманим працюють слідчі, які вивчають повні обставини інциденту.

Нагадаємо, Служба безпеки України припинила незаконну діяльність щодо вивезення за кордон товарів подвійного призначення, які підлягають експортному контролю, на території Кіровоградської області. Ці товари включають допоміжні газотурбінні двигуни та навігаційну апаратуру для вертольотів Мі-8.

Колишній посадовець Кропивницького СІЗО намагався продати це обладнання, розміщуючи оголошення на спеціалізованих сайтах. Для транспортування товарів за кордон фігурант планував скористатися послугами міжнародних вантажних перевезень. Водночас він намагався приховати нелегальний експорт, подаючи недостовірні відомості у товарно-транспортних деклараціях.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у Житомирі побили працівника ТЦК, нападника розшукують.

Головне