Під Мелітополем вибухнув штаб окупантів, вони зазнали втрат, - мер

Під Мелітополем вибухнув штаб окупантів, вони зазнали втрат, - мер

У понеділок, 1 травня, штаб окупантів у Михайлівці у Запорізькій області був підірваний. Російські війська зазнали втрат.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров у своєму Telegram-каналі.

"Сьогодні ворожим військовим, які 1 травня відзначають "день трудящих", точно не до свята. Близько 14:30 прямо в їхній штаб у поки що окупованому селищі Михайлівка завітала "бавовна", - написав Федоров на каналі.

За його словами, позицію росіян вистежили українські розвідники. Саме вони прослідкували момент скупчення окупантів та передали координати далі.

"Як результат, замість шашлику - підсмажені окупанти", - додав міський голова Мелітополя.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, мер тимчасово окупованого Мелітополя Іван Федоров заявив, що якщо окупанти затримаються на захопленій території Запорізької області до осені, вони знову викрадуть український врожай. За його словами, наразі на Запоріжчині російські загарбники контролюють понад 70% території. При цьому він наголосив, що збирати врожай черешні у Мелітополі збирається цьогоріч вже Україна.

Крім того, Іван Федоров розповів, що росіяни поки не біжать з тимчасово окупованого Мелітополя, тож говорити про якісь “жести доброї волі” поки зарано. За його словами, в окупантів у місті дійсно є панічні настрої, однак поки з Мелітополя ніхто не виїжджає.

“Наразі, на жаль, ми бачимо тенденцію про те, що ворог панікує і не знає, що буде завтра, які команди будуть надходити завтра. Але точно ще рано говорити про те, що вони біжать з тимчасово окупованого Мелітополя”, – наголосив він.

Головне