Під Маріуполем зафіксоване "велике поповнення окупантів", - Андрющенко

Під Маріуполем зафіксоване

В окупований Маріупольський район росіяни стали активно завозити свіжу живу силу, зокрема зі складу інженерних військ. Також туди їдуть ваговози, завантажені металоконструкціями та деревиною, розповів радник маріупольського міського голови Петро Андрющенко.

"Фіксуємо велике поповнення окупантів, зокрема інженерних підрозділів. Понад півтора десятка вантажівок для перевезення негабаритних вантажів, військові металеві конструкції, деревина та велика чисельність особового складу прибула в Маріупольський район", - зазначив він.

Активність сил противника також спостерігається у Мангушській селищній громаді. За словами Андрющенка, на військовий полігон села Бабах-Тарама звезли військовослужбовців рф, очікується початок навчань мінометних підрозділів.

"Інженерні підрозділи по лінії Македонівка-Нікольське Мангуш-Ялта Дем’янівка-Мангуш зайнято прокладанням кабелів зв’язку", - додав він. 

Нагадаємо, наприкінці березня окупанти інтенсивно переміщували військову техніку у напрямку Бердянська. Ймовірними пунктами призначення були міста Приморськ та Токмак у Запорізькій області.

Як писав "Ми-Україна", раніше цього місяця Андрющенко розповідав, що в окупованому Маріуполі щотижня помирає приблизно 400 людей, що є критичним показником. Він додав, що нині у місті спостерігається колапс у медичній сфері. У населеному пункті на сьогодні проживає близько 80 000 українців. 

 

Головне